image

Image
image


REVIEWS MARCEL DRIESSEN

Patiënten geven Marcel Driessen voor de Behandeling en Bejegening een 8,6

Iedere patiënt die geopereerd en/of behandeld is, wordt uitgenodigd om deel te nemen aan ons tevredenheidonderzoek.
Orthopedium heeft een belangrijke missie, deze missie luidt als volgt: “Iedere patiënt heeft recht op topzorg!”.


Marcel Driessen vindt het belangrijk om de zorg/dienstverlening zo veel mogelijk aan te laten sluiten op de zorgbehoefte van u als patiënt en waar nodig te verbeteren. De ervaringen van patiënten zijn daarbij een belangrijke graadmeter. Iedere feedback (positief en negatief!) helpen ons de dienstverlening verder te verbeteren.


Marcel Driessen wil graag de geleverde zorg na een operatie of behandeling evalueren. Op basis van het oordeel van de patiënt proberen wij een beeld te krijgen van de kwaliteit van onze dienstverlening. De feedback die we krijgen van patiënten dienen als leidraad voor onze verbeterplannen, maar dienen ook als aansporing voor onze medewerkers dat we op de juiste manier handelen.
Hierbij voor u de resultaten van Orthopedium gemeten over de periode 2010/2011:


Beschrijving: enq res 11-11.JPG

EXTRA OPMERKINGEN VAN PATIENTEN DIE BEHANDELD ZIJN DOOR MARCEL DRIESSEN:

 • Ik ben en wordt altijd uitstekend geholpen door Dr. Driessen en al de medewerkers van het Othopedium en ben dus zeer tevreden! Dank u wel!
 • Prima kliniek, en uitstekend klinisch resultaat bereikt
 • Vriendelijk en deskundig met een goede nazorg en correcte afwikkeling. Bedankt!
 • De nabehandeling en informatie over mijn knie heb ik gehad van Dirk-Jan een toppertje. Dr. Driessen heeft hem gerenoveerd ook helemaal goed.
 • Ik ben zeer blij met het resultaat en heb dit weekend dit weekend voor het eerst weer gewindsurft en doe inmiddels weer activiteiten die ik voor de operatie niet meer deed. Verder vond ik de kundigheid en de snelheid een grote pre van de kliniek en mens
 • Er is geen afstand tussen arts en patiënt. Je wordt op gelijkheid behandeld. Zeer informeel en daarom dus prettig
 • Mijn complimenten over het geheel genomen. Ik had nog nooit eerder mogen ervaren dat er zo goed geluisterd werd naar mijn verhaal en dat mijn eigen inbreng ook belangrijk was. Er wordt de tijd genomen voor een ieder en dat ik hierdoor soms wat langer moet
 • Ik ben nu vier keer geopereerd aan dezelfde knie. 3 maal in het ziekenhuis en 1 maal in het Othopedium en als ik zou mogen kiezen had ik liever alle vier de keren voor het Orthopedium gekozen hebben. Kortom ik ben meer dan tevreden over Orthopedium.
 • Prima en snel geholpen. Zou de volgende keer weer terug komen.
 • Artsen zijn Driessen en Breugem. Zeer tevreden over de behandeling bij jullie. Ik zou het een ieder aanraden. Nogmaals dank voor de goede zorgen.
 • Het lijkt misschien net alsof ik zomaar wat ingevuld heb, omdat er overal een "10" of "uitstekend" staat. Maar de zorg/opvang was heel goed ook na de operatie houden ze je gewoon goed in de gaten, Ik heb gewoon nergens dat ik zeg van: Dat heb ik nou heel erg gemist. Ik raad deze kliniek ook aan mensen die ook geholpen moeten worden aan de knie!! Een dik verdiende 10!
 • Ik vind het zeer goed, mede door de effectiviteit.
 • Het wachten duurt jammer genoeg nog wel eens lang, maar ja dat heb je als er een spoed tussendoor komt, gelukkig smaakt de koffie goed. Toppie tot volgend jaar.
 • Ik heb meerdere operaties achter de rus aan knieën en voet. Ik zou iedereen aanraden naar jullie kliniek te gaan. Voor mij was het een verademing, dat een ziekenhuis snel en efficiënt kan werken zonder eindeloos te wachten en halve informatie te krijgen.
 • Alles is van het begin tot heden (nu een half jaar na de operatie) prima verlopen. Relatief weinig pijn. Fietsen en lopen gaan weer prima. Ik heb dan ook geen suggesties voor verbetering. Ik ben dik tevreden. Bedankt.
 • Goedemiddag, Ik ben heel erg content over de behandeling, operatie, specialist, en nazorg. Ik ga dit zeker als het mij gevraagd wordt, hoe of dat de behandeling operatie e.d. was, heel erg aanprijzen als een zeer goede ervaring. Met de hartelijke groeten van een zeer tevreden patiënt
 • We zijn nog steeds verbaasd dat het allemaal zo snel en perfect is verlopen waarvoor we erg dankbaar zijn.
 

 


image

image

image