image

Image
image


Welkom...

Marcel Driessen praktiseert primair in Delft en Schiedam in ORTHOPEDIUM


In dit onderdeel van de website vindt u informatie over de klinieken waar dr.Marcel Driessen werkzaam is. Bij deze informatie kunt u ook lezen hoe u een afspraak kunt maken met hem of één van zijn hoog gekwalificeerde collega's.

Marcel Driessen woont in s`Gravenhage en praktiseert primair in Delft en Schiedam. In September 2009, is het  Haga Ziekenhuis, voorheen Rode Kruis Ziekenhuis, te Den Haag, na ruim 23 jaar door Marcel Driessen verlaten, om zich nu helemaal toe te leggen op de behandeling van patiënten met knie problemen.


Patienten worden gezien voor consult in het poliklinisch centrum van Orthopedium te Delft

Deze moderne polikliniek is voorzien van prettige spreekkamers, waar gewerkt wordt met een elektronisch patiënten dossier. U krijgt een persoonlijke behandeling en ziet altijd uw eigen specialist.

Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met een one-step bezoek, doordat er direct mogelijkheid is voor laboratorium onderzoek en foto`s met moderne digitale röntgenapparatuur.

Voor eenvoudige poliklinische- en dagbehandelingen wordt gebruik gemaakt van moderne operatie kamers met de nieuwste apparatuur zoals hypermoderne plenum (luchtbehandeling) en de meest nieuwe operatie hulpmiddelen anno 2009. De wachttijden zijn kort. De anesthesist en de fysiotherapeut lichten u voor op hun speciale gebied.

Is er een indicatie voor klinisch operatie (met opname) dan wordt patiënt opgenomen op de orthopedie verpleegafdeling van ORTHOPEDIUM in het Vlietland Ziekenhuis te Schiedam.

Tevens kunnen patiënten om hun moverende redenen terecht in Clinica Vistahermosa te Alicante, Spanje.
image
image

imageDIRECT AFSPRAAK MAKEN

marcel side

Bel me terug !


Site Map
image